rólam

rólam37 éves vagyok és a polgári foglalkozásom tanár. A Pécsi Tudományegyetem Művészeti Karán diplomáztam. 12 éve tanítok 6-18 éves gyerekeknek ütőhangszereket egy pécsi művészeti iskolában. Negyedikes általános iskolásként kaptam karácsonyra az első számítógépemet és az első játék a Blood3D volt, amivel rengeteget játszottam. 1999-ben kezdtem el Counter-Strikeozni. Már a CS béta fázisában próbálgattam a játékot és teljesen megfogott az akkor még újdonságnak számító kompetitív játékmód és a jól balanszolt játékmechanika. Szerelem első látásra... 

A pályafutásomban az első nagy változást a CS:GO-s skinek és a Steames kereskedés jelentette. Először nem tetszett, de később rájöttem, hogy ebben lehetőség van, méghozzá nem is kicsi. Több mint 4 évet töltöttem tradeléssel, ami nem kevés energiát emésztett fel, viszont érdemes volt foglalkozni vele. Elkezdtem cikkeket írni és videókat készíteni ebben a témában a hazai online gamer magazinokba. Valahol itt kezdődött el a tartalomgyártás.

Egy barátom megkérdezte egyszer, hogy miért nem streamelek? Először nem tudtam elképzelni, hogy ez miért lehet jó, aztán úgy döntöttem, hogy kipróbálom. Ez már több mint hét éve tart és hihetetlenül élvezem. A legfontosabb számomra, hogy a streamek szórakoztatóak legyenek és a lehető legjobb minőségben valósuljanak meg. Ezek során a nézővel történő interakciókra helyezem a hangsúlyt. Rengeteg időt töltök el azzal, hogy minőségi kontentet kapjatok. Az összes számomra érdekes és új játékot kipróbálom. Emellett rendszeresen találkozhattok a "Fogadóóra" című műsorral, ahol közéleti és hétköznapi témákról beszélgetünk a nézőkkel közösen.

Nagyon büszke vagyok arra a kulturált és összetartó közösségre, ami létrejött az évek során. De fontos megjegyezni azt is, hogy ez a közösség nem az enyém. Ez a közösség a Tiétek, méghozzá azoké, akik nap mint nap felbukkannak a streamek során a chaten, ha megszólal az "iskolacsengő" Twitch-értesítés formájában.Copyright © 2023 tanarur.net Minden jog fenntartva.